Betonwerken

Hier vindt u een overzicht van onze betonwerken

Betonwerken komt men in de bouw in de meest uiteenlopende vormen tegen. Denk hierbij aan funderingen, betonnen vloeren, kelders, zwembaden of tank/wasplaats.

Van Wanrooij Aannemingsbedrijf B.V. beschikt o.a. over eigen Pachal-bekisting. Dit is een bekistingssysteem van te koppelen elementen van verschillende grootte, waarmee eenvoudig en relatief goedkoop funderingen en wanden kunnen worden gemaakt. Het eindresultaat is een strakke en gladde betonconstructie. Indien gewenst kan dit ook worden uitgevoerd als schoonwerk eindproduct voor bijvoorbeeld de zichtzijde van keerwanden.

Ook voor het leveren en plaatsen van wapening, storten en glad afwerken (vlinderen) van betonvloeren, bent u bij ons aan het goede adres. Als hoofd- of onderaannemer maken wij de meest uiteenlopende betonvloeren voor verschillende doeleinden. Van betonvloeren in grote loodsen, betonvloeren voor een (truck-)wasstraat of vloeistofdichte betonvloeren in een werkplaats.

Funderingen

Funderingen staan letterlijk aan de basis van elk bouwwerk. De fundering zorgt voor een gelijke belastingafdracht op de ondergrond en voor een stabiele basis om de verder constructie op te bouwen.

Meer afbeeldingen

Vloeren

Een betonvloer maken is vakmanschap. Dat zie je gelijk aan de afwerking van de betonvloer. Wij hebben ervaring in het uitvoeren op de traditionele manier. Deze vloeren worden vooral toegepast bij bedrijfs,- garage,- en keldervloeren.

Meer afbeeldingen

Kelderbouw

Maximale benutting van vierkante meters. Dát is het voordeel van bouwen in de diepte. Met een kelder onder uw woning creëert u waardevolle extra woonruimte.

Meer afbeeldingen

Mestkelder

Voldoende ruimte voor de opslag van drijfmest is cruciaal voor veehouders. Wij creëren die ruimte door mestkelders te realiseren en kunnen deze eventueel ook voorzien van boxdekken, rooster en/of eco-vloeren

Meer afbeeldingen

Tank/wasplaats

De regelgeving betref tank/wasplaatsen wordt steeds aangescherpt. Om er voor te zorgen dat u vloer aan alle eisen voldoet, maken wij geheel volgens de richlijnen vloeistofdichte tank- en wasplaatsen.

Meer afbeeldingen

Erfverharding

Het is fijn als het schoon en droog is rondom uw bedrijf. Dit kan d.m.v. beton en/ of asfalt. Asfalt kan naadloos aangebracht worden en eventueel zuurbestendig afgewerkt worden. Beton draagt hogere belastingen, heeft  lange levensduur en in combinatie met goede ondergrond nauwelijks verzakkingen.

Meer afbeeldingen

Zwembaden

Wij realiseren de basis van een comfortabel zwembad: een betonnen, waterdichte kelder. Binnen of buiten, in elke denkbare vorm en met de afmetingen die u voor ogen hebt.

Meer afbeeldingen

Sleufsilo’s

Veevoer van ‘eigen bodem’ zoals kuilgras en maïs vragen om een goede opslag zodat er een hoogwaardig veevoer product ontstaat. Dit is te realiseren met een nette en droge “in het werk gestorte”sleufsilo. Eventueel met zuurbestendige toplaag van asfalt.

Meer afbeeldingen